Moorfield

Overview

Moorfield was a knockdown and rebuild of 2 units with huge excavation and installation of a 3-meter retainer wall at the rear of the property. The units are modern in design and layout with open plan living, dining and kitchen.

We decided to use a sandy colour on the lightweight exterior, to create a contrast and bold statement of the entryway and front door. We kept the design modern and spacious on the interior using whites and greys with timber flooring to tie it through and keep it from feeling cold and clinical.

With glass sliding doors leading from the open plan living through to the alfresco decking, it creates a flow through the unit, as well as making the units feel spacious.

Like some more info?

Property Info

Both Units

  • 3
  • 2
  • Double

Take a look at more of our projects.